2°C | Amsterdam

Samantha de Been haalt 3e dan meestergraad


WIERINGERWERF – Een drietal leden van budoschool Shintai uit Wieringerwerf hebben afgelopen zaterdag met een goed gevolg hun examen afgelegd.
Samantha de Been slaagde glansrijk voor haar 3e dan meestergraad. Zij is al jaren fanatiek aan het trainen. Haar vader, Peter de Been, werd aangestoken door haar enthousiasme voor de sport. Hij zag hoe leuk ze de trainingen vond en greep de kans om met een groep volwassenen te trainen. Ook hij is steeds fanatieker gaan trainen en kon zaterdag, uit handen van zijn trainer Pieter Zijlmans en dochter Samantha de zwarte band ontvangen; hij was eervol geslaagd voor zijn 1e dan.
Mirjam Koopmans uit Medemblik kon haar geluk niet op met haar nieuwe zwarte band, 1e dan. Het examen werd afgenomen door de SKN; Stichting Karate Nederland.
Wie interesse heeft in de Oosterse budo-sport kan contact opnemen met Pieter Zijlmans via: tel. 06-28051737 of [email protected]. Kijk voor meer informatie op www.shintai.nl.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.