2°C | Amsterdam

SamenLoop voor Hoop fancy fair basisschool de Tweewegen Wieringerwaard

Wieringerwaard – Het Team van Bassischool De Tweewegen in Wieringerwaard doet mee aan de SamenLoop voor Hoop. In het weekend van 4 en 5 juni 2016 vindt in Wieringerwaard de Samenloop voor Hoop Hollands Kroon plaats.
Om hiervoor geld in te zamelen houdt de school dinsdag 22 maart van 16.00 tot 17.30 uur een Voorjaars Fancy Fair. In de school zijn deze middag allerlei kraampjes waarin zelfgemaakte spullen, door leerkrachten met hulp van kinderen, verkocht gaan worden.
In de groepen zijn ook leuke spelletjes die gespeeld kunnen worden. Koffie, thee, limonade en iets lekkers zijn natuurlijk ook te koop. Met deze Fancy Fair hoopt de school een leuk bedrag bij elkaar te verzamelen voor het KWF.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.