2°C | Amsterdam

Scherpe daling aantal coronabesmettingen Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – De afgelopen 24 uur zijn in Hollands Kroon 3 nieuwe besmettingsgevallen genoteerd, het RIVM meldt verder geen sterfgevallen of ziekenhuisopnames.

Er zijn 71 mensen positief getest in de afgelopen 7 dagen. Relatief gezien zijn dat er 146.6 per 100.000 inwoners. Er zijn geen meldingen bekend dat inwoners zijn opgenomen in het ziekenhuis in de afgelopen 7 dagen. Er zijn geen meldingen bekend dat inwoners zijn overleden in de afgelopen 7 dagen.

Landelijk kwamen er de afgelopen 24 uur 4.494 positief geteste mensen bij, daalde het aantal besmettelijke mensen naar 145.656 en het reproductiegetal blijft met 0,95 onder de 1 waardoor de mogelijke verdere aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen door kunnen gaan.

Er zijn in Nederland nu 7.309.350 prikken gezet, in Nederland krijgen nu elke minuut 186 mensen een vaccinatie toegediend, dat kan de eerste prik zijn of de tweede prik. De GGD NHN gaat het aantal prikken met 70.000 per week opvoeren, en landelijk is het de bedoeling dat er wekelijks 2 miljoen mensen een vaccinatie krijgen toegediend.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.