2°C | Amsterdam

Scholieren St Jansschool Breezand rennen voor het goede doel

BREEZAND – Op donderdag 29 september gaan alle kinderen van de Sint Jan weer rondjes rennen voor een aantal goede doelen. Het geld wat ze hiermee ophalen gaat naar stichting Kansrijk, de Hersenstichting en World Servants. De kinderen kunnen de komende week langs de deuren komen om sponsoren te vinden. 
Informatie over de goede doelen:
Stichting Kansrijk
Onze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Kenia en Oeganda. Denk hierbij aan het bouwen van scholen, het financieren van schoolgeld voor de kinderen, salarissen van docenten, het financieel steunen van tehuizen voor gehandicapte kinderen etc..
Hersenstichting
De hersenstichting wil een beter inzicht krijgen in hersenaandoeningen en hersenen, wil informatie en advies geven aan patiënten en betrokkenen, wil begrip kweken voor mensen met een hersenaandoening, wil de kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening verbeteren. Voor zowel jong als oud is het van belang om goed voor je hersenen te zorgen. Voor herstel en werking van de hersenen is het o.a. belangrijk dat je voldoende beweegt, wat mooi aansluit op de sponsorloop.
World Servants
Een van onze oud-leerlingen gaat naar Guatemala om een school te bouwen in de buitenwijk Verbana van Guatemala-city . Momenteel zijn er geen klaslokalen waar onderwijs in gegeven kan worden. Daardoor wordt er nu tijdelijk lesgegeven op het basketbalveld. Door nieuwe klaslokalen te bouwen verbetert het onderwijs, komen er meer en regelmatiger scholieren en wordt het prettiger lesgeven voor de leerkracht. Jongeren krijgen hierdoor een betere kans op een mooie toekomst.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.