Scholierenveldloop regio Harenkarspel

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

REGIONIEUWS – Sportservice Schagen organiseert op woensdagmiddag 1 juni in samenwerking met atletiekvereniging NOVA de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Schagen, regio Harenkarspel.
Lijkt of vind je hardlopen leuk en woon jij in regio Harenkarspel? Doe dan op 1 juni mee met de Scholierenveldloop op de atletiekbaan van A.V. NOVA aan de Oostwal 33 in Warmenhuizen.
De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop, waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van 1000 meter. Het parcours wordt uitgezet op en rondom de atletiekbaan en de schaatsbaan van schaatsvereniging S.I.S. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de schoolgroep waarin de leerling zit. De start van de jongste groep is om 14.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Rond 16.30 uur is het evenement afgelopen.
Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Iedereen ontvangt voor deelname een herinnering.
Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, telefoon: 0224-214774 of mailtje met je naam, jongen/meisje, school en groep naar cbosma@sportserviceschagen.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category