2°C | Amsterdam

Scholierenveldloop regio Harenkarspel

REGIONIEUWS – Sportservice Schagen organiseert op woensdagmiddag 1 juni in samenwerking met atletiekvereniging NOVA de Scholierenveldloop voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de gemeente Schagen, regio Harenkarspel.
Lijkt of vind je hardlopen leuk en woon jij in regio Harenkarspel? Doe dan op 1 juni mee met de Scholierenveldloop op de atletiekbaan van A.V. NOVA aan de Oostwal 33 in Warmenhuizen.
De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop, waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van 1000 meter. Het parcours wordt uitgezet op en rondom de atletiekbaan en de schaatsbaan van schaatsvereniging S.I.S. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de schoolgroep waarin de leerling zit. De start van de jongste groep is om 14.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Rond 16.30 uur is het evenement afgelopen.
Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Iedereen ontvangt voor deelname een herinnering.
Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, telefoon: 0224-214774 of mailtje met je naam, jongen/meisje, school en groep naar [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.