2°C | Amsterdam

Schrijf je nu in voor ‘Timmerdorp 2016’ in Breezand

BREEZAND – Speel- en IJsbaanvereniging Breezand wil dit jaar weer een timmerdorp organiseren met als thema ”SPORT EN SPEL” voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. (6 jaar tot en met schoolverlatend groep 8).
Het timmerdorp wordt gehouden van Donderdag 25 augustus tot en met Zaterdagochtend 27 augustus 2016. Locatie: IJsbaanterrein aan de Dahlialaan te Breezand Rond de 200 kinderen kunnen zich een paar dagen uitleven op het Timmerdorp. Bij een groot aantal inschrijvingen gaan de kinderen van school de “Breedzand” voor. Ook dit jaar kunnen de kinderen zich opgeven om Burgemeester van het Timmerdorp 2016 te worden. Bij het inschrijfformulier kun je kiezen tussen ja/nee. Er liggen belangrijke taken te wachten voor de gekozen burgemeester.
Voor een geslaagd Timmerdorp hebben zij wel de hulp van U nodig.
Zij doen hierbij dan ook een dringend beroep op vrijwilligers vanaf 16 jaar, die willen helpen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers en/ of zussen zijn van harte welkom.
U hoeft geen volledige dagen aanwezig te zijn. Vrijwilligers die een dagdeel aanwezig kunnen zijn, zijn ook van harte welkom. Wanneer U zich opgeeft als vrijwilliger, dan genieten uw kinderen voorrang bij de inschrijving. Zij kunnen U hulp gebruiken bij de organisatie vooraf(opbouw), bij het adviseren met timmeren, het knutselen in een grote tent, het begeleiden bij diverse spelletjes, het uitdelen van limonade etc, EHBO ’s, het opruimen van het timmerdorp zaterdagmiddag enz.
Het inschrijven (bij deelname en vrijwilligers) kan via Internet onder adres: www.ijsbaanvereniging.nl Graag voor 10 augustus 2016 opgave van kinderen en vrijwilligers via het elektronische inschrijfformulier. De kosten voor deze drie dagen zijn voor leden van de Speel- en ijsbaanvereniging Breezand € 15,00 en voor niet leden € 20,00 per kind.
Betaling bij deelname graag voor 10 augustus 2016 op rekeningnummer NL27 RABO 0303115645 t.n.v. Speel- en IJsbaanvereniging Breezand o.v.v. de Naam van uw kind (graag duidelijk vermelden!!) Bij deelname krijgt U later nog bericht over de te volgen werkwijze etc. Natuurlijk kunt u ook alles lezen via onze website www.ijsbaanvereniging.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.