2°C | Amsterdam

Sfeer en gezelligheid 2e Pinksterdag in ’t Veld.


’t VELD – Het wielergebeuren geniet tijdens de Pinksterfeesten altijd van een enorme belangstelling. Om 12 uur werd er gestart met de Dikke-banden-rugzak-race, het is dan al een drukte van belang op de kermis en op en rond het wielerparcours wat door de straten van ’t Veld plaats gaat vinden.
Overal rond het parcours zijn de meeste tuinen en terrassen bezet door buren vrienden en bekenden die er een prachtige gezellige 2e Pinksterdag van maken met elkaar. Ook was het weer zeldzaam mooi weer om een dergelijk evenement te organiseren.
De schooljeugd rijden op hun eigen fiets één of twee rondjes over het wielerparcours. Alle kinderen kwamen al dan niet verkleed en op versierde fietsen aan de start tegen over café De uitdaging wat alleen daardoor een prachtig geheel was om te zien.
Dat dit wielerevenement nog in lengte van jaren instant kan worden gehouden bleek maar weer aan de maar liefst 146 kinderen die al dan niet vergezeld van ouders of verzorgers aan de start verschenen.
Degene met de leukste, mooiste en origineelste creatie kwamen in aanmerking voor mooie prijzen beschikbaar gesteld door Pim v.d. Fluit van Intertoys uit Heerhugowaard.
Onderweg kregen de deelnemertjes op verschillende punten wat leuks of wat lekkers in hun rugzak gestopt, en bij de finish kreeg iedereen nog een mooi aandenken aan deze dag die gesponsord werd door Kinderopvang De Keet.
Blije kinderen die alvast enthousiast gemaakt worden voor het wielergebeuren voor later.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.