2°C | Amsterdam

Silke Liebe en Fleur Bugel pakken medaille tijdens turnwedstrijden Schoorl


HIPPOLYTUSHOEF – Afgelopen zaterdag werd er in Schoorl een turnwedstrijd georganiseerd voor de pre-instap en instap turnsters. Namens GV Wieringen deden hier 2 turnsters aan mee en ze wisten allebei een plek op het podium te behalen.
Bij de categorie Pre-instap, dat staat voor 7e jarige, turnde Silke Liebe een goede wedstrijd. Haar punten waren voor sprong 13.875, brug 13.05, balk 12.45 en vloer 11.90 en met een puntentotaal van 51.275 werd zij netjes 3e.
Bij de categorie Instap, dat staat voor 8 jarige, turnde Fleur Bugel een goede wedstrijd. Haar punten waren voor sprong 13.25, brug 13.30, balk 14.10 en vloer 11.10 en met een puntentotaal van 51.750 werd zij keurig 1e.
Via: RTV Noordkop

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.