2°C | Amsterdam

Sinterklaas bij spelletjesmiddag bewoners Wieringermeer.

MIDDENMEER – Tijdens de tweede spelletjesmiddag in een serie van zes met zowel  Nederlanders als vluchtelingen zal Sinterklaas centraal staan.
Zaterdag 3 december komt hij speciaal naar de Meerbaak om de nieuwe bewoners van de Wieringermeer te verwelkomen, toe te spreken en in alle gezelligheid de middag mee door te brengen. Een echt Hollands gebeuren en voor de nieuwkomers, groot en klein, de moeite waard om mee te maken.
Met de eerste middag rond het bingospel in Slootdorp nog vers in het geheugen, hoopt de organisatie; bestaande uit vertegenwoordigers van de gezamenlijke kerken en Stichting Present,  weer op een volle zaal.  Een ieder die het zowel belangrijk als leuk vindt om de nieuwe dorpsgenoten te helpen met integreren is ook nu van harte uitgenodigd.
In de stijl van de Goedheiligman zijn giften in de vorm van ingepakt lekkers, een algemeen cadeautje, of een traktatie om samen van te genieten van harte welkom. De bijeenkomst op 3 december in de Meerbaak te Middenmeer begint om 14.00 uur en zal rond 16.00 uur afgerond worden.
Voor inlichtingen en aanmeldingen; Paulien Deijkers, telefoon 0227 602289 of stuur een mail naar [email protected]

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.