2°C | Amsterdam

Skarpetbrug Oude Niedorp gevaarlijk door jarenlange achterstallig onderhoud

OUDE NIEDORP – De Skarpetbrug in Oude Niedorp blijkt door jarenlange achterstallig onderhoud in een dusdanige staat te zijn dat het bijna gevaarlijk gaat worden om de brug te gebruiken. En dit probleem is al jaren bekend bij Hollands Kroon die samen met de gemeente Heerhugowaard de brug heeft laten onderzoeken.

Eigenaar brug

Het is voor velen onduidelijk wie de eigenaar van de brug is, dat kan de gemeente Hollands Kroon zijn maar ook is er een kans dat de gemeente Heerhugowaard de eigenaar van de brug is of zelfs het Hoogheemraadschap. Bij de gemeente Hollands Kroon is het ook niet duidelijk wie de eigenaar is van de brug en dat dat nog moet worden uitgezocht.
Ondertussen gaat de staat van de brug verder achteruit en verkeerd in een veel slechtere staat dan de overige bruggen in Hollands Kroon die op de nominatie staan om te worden vervangen en is het wachten op ongelukken.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.