2°C | Amsterdam

Slachtoffer geweldadige woningoverval Winkel overleden


WINKEL – De 68-jarige vrouw uit Winkel die donderdag 27 april 2017 zwaargewond was aangetroffen in haar woning aan de Limmerschouw is alsnog aan haar verwondingen bezweken. Het slachtoffer overleed afgelopen vrijdag 9 juni nadat zij een aantal weken in coma in het VU Medisch Centrum in Amsterdam lag, meldt 112 WestFriesland.
Televisieprogramma Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht op NPO 1 bestede tijdens de uitzending van dinsdagavond 2 mei 2017 uitgebreid aandacht aan de gewelddadige woninginbraak die plaatsvond aan de Limmerschouw in Winkel. De politie heeft nog geen verdachten kunnen aanhouden.
Afspraak
De bewoonster had op woensdagavond 26 april omstreeks 22.00 uur contact gehad met familie en een afspraak gemaakt voor een bezoek op donderdagochtend 27 april. Toen het slachtoffer niet op de afgesproken tijd kwam, werd poolshoogte genomen.
Hoofdletsel
De vrouw werd donderdag 27 april rond 12.20 uur in deze woning gevonden. Zij bleek ernstig hoofdletsel te hebben en de woning was totaal overhoop gehaald.
Braakschade
Aangezien er braakschade aan de woning was, houdt de politie ernstig rekening met een uit de hand gelopen inbraak, waarbij de inbreker door de bewoonster is betrapt.
Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in of rond het pand tussen woensdagavond 26 april 22.00 uur en donderdagochtend 27 april. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). De politie tast nog in het duister over de toedracht en zal daarom in het programma de stand van zaken in het onderzoek komen bespreken.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.