2°C | Amsterdam

Slooptuig leeft zich weer uit in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Zaterdagnacht, de horeca sluit de deuren, je hebt weer de nodige hoeveelheid drank achter de kiezen gegooid en dan moet je naar huis. Onderweg naar huis beginnen de hersencellen uit te vallen en komt de oermens in je naar boven en wil je nog maar 1 ding… ‘slopen’, want je innerlijke oerdrift moet gestild worden.

Wat gaat het deze keer worden? Weer een bushokje? Nee al te vaak gedaan. Autospiegels slopen? Ook niet. Nee vannacht gaan we een fiets slopen, puur omdat het kan en niemand je stoere actie ziet. Maar de politie is nu wel op zoek naar jou, dus wees nu ook een stoere vent en meldt je even bij de politie zodat de schade geregeld kan worden.

Getuigen mogen bellen met 0900-8844 of naar 0800-7000 als u liever anoniem wilt bljjven. De lantaarnpaal wordt wel weer op kosten van de belastingbetaler vervangen, en de fiets zal misschien ook wel weer hersteld worden, als dat nog mogelijk is

Foto: wijkagent Wieringermeer

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.