2°C | Amsterdam

Slootdorper Koos Zut wint ‘Groeistad’ klassieker

SLOOTDORP|HILVERSUM – De organisatie van de Groeistad klassieker biedt ieder jaar de masters een plaats in het voorprogramma. De Noord-Hollandse renners scoorden optimaal bij de grijze garde. 
In het gecombineerde veld van 40+ en 50+ ringeloorde Slootdorper Koos Zut het complete veld door nipt solo de massasprint te ontlopen. Achter hem kwam gerard Windhouwer uit Oostzaan als vijfde over de meet. Bij de 50+ ging de winst eveneens naar Noord-Holland. Spurter/jurylid Erwin Kistemaker toonde aan het kunstje nog niet te zijn verleerd en greep de winst.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.