2°C | Amsterdam

Spookachtige lucht boven de afsluitdijk..

DEN OEVER – Met de onthulling van een eerste ‘Spiegelsteen’ in de dijk hebben minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) en de gedeputeerden Kielstra van de provincie Friesland en Loggen van de provincie Noord-Holland afgelopen vrijdag in Breezanddijk het startschot gegeven voor het project Icoon Afsluitdijk. Daan Roosegaarde en zijn team van ontwerpers, technici en ontwikkelaars onthulden de ontwerpen die vanaf dit en volgend jaar bijdragen aan de waarde van de dijk als internationaal visitekaartje voor de Nederlandse waterbouwkunde, innovatie en Dutch Design.
Lichtshow Daan Roosegaarde
Ongeveer 1500 bezoekers zagen de installatie vrijdagavond op de dijk. Ook vannacht is Waterlicht nog te zien. Met Waterlicht wil Studio Roosegaarde laten zien hoe hoog het water in Nederland zou staan als er niet door mensen was ingegrepen door middel van dijken en andere maatregelen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.