2°C | Amsterdam

‘Sportservice Schagen start met vrijwilligerspoule’

REGIO – Sportservice Schagen is sinds kort gestart met de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen ingezet worden voor mensen die het, om wat voor reden dan ook, moeilijk vinden om alleen de stap naar een (nieuwe) beweegactiviteit te nemen. Ziet u er tegenop om naar een activiteit te gaan maar wilt u wel graag (meer) bewegen? Maak dan vanaf nu gebruik van de vrijwilligerspoule!
Het kan zijn dat u er tegenop ziet om alleen naar een beweegactiviteit te gaan. Wat kan ik verwachten? Wie zijn daar allemaal? Wie is de lesgever? Hoe kom ik er? Kan ik wel meedoen binnen mijn mogelijkheden? Allerlei vragen zijn waar u zich van te voren mee bezig houdt. Vaak vinden mensen het daardoor lastig om alleen de stap naar een vereniging of beweegaanbieder te zetten.
Om de zogenaamde drempel weg te nemen is Sportservice Schagen sinds kort gestart met een vrijwilligerspoule. De vrijwilligerspoule bestaat uit zeven mensen uit de omgeving, die affiniteit hebben met bewegen en die het leuk vinden om (maximaal twee keer) met mensen mee te gaan naar een beweegactiviteit.
In Schagen en omgeving zijn tal van mogelijkheden op gebied van (aangepast) sporten en bewegen. Wilt u graag (meer) bewegen maar vindt u het vervelend om ergens alleen op af te stappen? Neem dan contact op met Ellen Schouten of Iris van Paridon van Sportservice Schagen. Zij zijn telefonisch te bereiken via: 0224 – 21 47 74 of stuur een e-mail naar [email protected] Zij helpen u graag verder op weg.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.