Steltenpool Bloemen B.V. krijgt toestemming voor huisvesting 16 arbeidsmigranten

WIERINGERWERF – De gemeente Hollands Kroon heeft een omgevingsvergunning brandveilig gebruik (Z-302116) verleend. De gemeente geeft hiermee toestemming voor brandveilig gebruiken van een bestaand bouwwerk voor het huisvesten van 16 tijdelijke arbeidsmigranten aan de Oosterkwelweg 6b 1771MH in Wieringerwerf.

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, te gebruiken of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de Rechtbank Noord-Holland, tot uiterlijk zes weken na de publicatiedatum van deze verleende omgevingsvergunning, laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning. Bezoek hiervoor de website van de rechtbank. U kunt ook met de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 61 61.

Daarnaast kunt u in deze periode ook de documenten met informatie over de vergunning opvragen via vergunningen@hollandskroon.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-321 5000.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Noord-Holland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de rechtbank een besluit heeft genomen over uw beroep. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 61 61. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs