2°C | Amsterdam

Stichting Koeteltuin Middenmeer zoekt met spoed … stemmers!


MIDDENMEER – De Stichting Koeteltuin, die zich inzet om kinderen en jongeren in onze polder meer buiten te laten spelen en buiten te laten sporten, maakt kans op een mooie donatie. Als 1 van de 5 goede doelen in de regio Hoorn is zij geselecteerd door het ING Fonds om te participeren aan de actie ‘Help Nederland Vooruit’. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt een cheque van maar liefst € 5000,-.
‘Wij zijn blij verrast en zeker ook trots dat wij geselecteerd zijn’, zegt Laura Visser, secretaris van de Stichting Koeteltuin, ‘maar we hebben echt hulp nodig om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen, dus HELP ONS alstublieft!’.  
Lees ook: Middenmeer krijgt hagelnieuwe speeltuin na vernieling oude speeltuin
De dames van de Stichting Koeteltuin hebben van de €60.000 nog ‘maar’ €18.000 nodig voor het realiseren van speeltuin de Koeteltuin in Middenmeer. Dit voorjaar willen zij de bestelling voor de nieuwe speeltoestellen gaan plaatsen, zodat alle kinderen zich deze zomer al in de nieuwe speeltuin kunnen uitleven!
Stemmen kan tot en met 30 januari 2017 via de stemknop op www.koeteltuin.nl of via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2121998. Het is belangrijk de stem te bevestigen, daarvoor ontvangt men eenmalig een  bevestigingsmail. 
Lees ook: oliebollen verkopen is topsport voor bestuur van de Koeteltuin in Middenmeer

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.