2°C | Amsterdam

Stickers voor ’trotse’ Wieringers

WIERINGEN – Zoals algemeen bekend zijn Wieringers trots op hun voormalige eiland. Een trots die zij graag naar buiten uitdragen. Speciaal voor deze mensen heeft horecaondernemer Edwin Wittink WR-stickers laten fabriceren. ‘Zoals de NL-sticker, die je vroeger op de auto’s zag.’ 
De kosten hiervan komen voor rekening van de Tent op de Haven, de feesttent tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever die Wittink dit jaar alweer voor de vierentwintigste keer exploiteert.
De stickers kunnen vanaf dit weekend, het Lutjeweekend, gratis worden afgehaald in Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland. De stickers zijn er in twee formaten. ‘Voor bijvoorbeeld op de portemonnee of op de auto, aldus Wittink.’

Related Articles

Wie houdt er niet van hagelslag? Deze heerlijke Hollandse lekkernij is perfect als ontbijt of als tussendoortje en is er in tonnen verschillende smaken.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.