Succes grijpt laatste strohalm titelkansen

HIPPOLYTUSHOEF – Succes begon gehavend aan deze wedstrijd. Bügel, van den Esschert en de Bruin ontbraken door blessures. Na 20 minuten moest ook Jeroen Metselaar met een hamstringblessure naar de ziekenboeg. Hij werd prima vervangen door Nan Klein. Beide teams waren voor rust aan elkaar gewaagd, wat tot veel middenveldspel leidde. Beide teams kregen voor rust geen uitgespeelde kans.

Overwicht Succes

Succes had de eerste 30 minuten een optisch overwicht. De mogelijkheid hieruit was een ingekopte corner door Ted Jorna. In het laatste kwartier voor rust kwam DWOW wat beter in zijn spel. In de 40ste minuut leidde tot de eerste gevaarlijke aanval voor het Succesdoel. Keeper Martijn Lont greep echter goed in, waardoor er geen uitgespeelde kans ontstond. Wat wel opviel was het grote aantal kleine overtredingen die werden gemaakt, waardoor het spel erg vaak werd onderbroken. Dit kwam de wedstrijd voor rust niet ten goede.

Het eerste gevaar in de tweede helft kwam van Succes. Een schot van Bart de Kleine ging net naast. In de 60ste minuut kwam Succes op 1-0. Een vrije trap van Stef de Koning van de rechterflank belandde in één keer in de goal. Direct hierna maakte Stan de Koning bijna de 2-0, maar de bal zeilde net over de goal. Na de zeventigste minuut werd DWOW wat sterker maar ook gevaarlijker.

De aanvoerder van DWOW kreeg een niet te missen kans, nadat hij keeper Lont was gepasseerd schoot hij echter naast. Keeper Martijn Lont redde ook nog bekwaam op een zeer goed ingeschoten vrije trap die hij onder uit de hoek tikte. Vlak voor tijd schoot DWOW een niet te missen kans over de goal. In blessuretijd kwam toch de gelijkmaker op het bord. Uit een harde voorzet tikte Remy Kluvers de voor DWOW verdiende gelijkmaker binnen. In de allerlaatste aanval schoot Jeroen Norder, na een mooie actie echter in het zijnet.

Al met al was het na een matige wedstrijd met een terechte uitslag. Uitblinker van de dag was Abdullah Oughris uit Sint Pancras de scheidsrechter die een foutloze wedstrijd floot. Door de vele blessures moet trainer Jan Loew de komende weken gebruik maken van de A-junioren die het vandaag goed invulden. Volgende week speelt Succes het cruciale uitduel tegen Dirkshorn. Succes blijft goed in de race voor de nacompetitie en door wederom puntverlies van Winkel is zelfs de titel nog mogelijk.