2°C | Amsterdam

Succes onderuit in ongelijke strijdt tegen Hollandia T.

HIPPOLYTUSHOEF – Hollandia Tuitjenhorn won verleden week van koploper Vios, de club die nog geen wedstrijd had verloren. Ruud Ramler schreef in het Noordhollands Dagblad dat vaardigheid het had verloren van onverzettelijkheid en dat het een wedstrijd was geworden voor doordouwers. Dus de spelers van Succes waren al bij voorbaat gewaarschuwd.
Een verslag van: Piet Bakker
Met een mooie reeks achter de rug moest het nu laten zien, tot de top van de 4e klasse te behoren. Vaste waarden Youri Jansma en Jop van den Esschert zijn beide geblesseerd en voorlopig nog niet inzetbaar en dat is een aderlating voor het elftal. Want Succes kwam tegen Hollandia T techniek te kort om opgewassen te zijn tegen het fysieke harde spel van de mannen uit Tuitjenhorn.
Vooral het middenveld ging ten onder aan de kop grotere knapen uit Tuitjenhorn. Bijna alle persoonlijke duels werden verloren en van een verzorgde opbouw was al helemaal geen sprake, juist waarvan dit elftal het moet hebben. Het werd voor de echte liefhebber geen hoogstaande wedstrijd, want ook Hollandia T speelt geen oogstrelend voetbal, maar het zijn inderdaad doordouwers die op het randje van sportiviteit spelen.
De scheidsrechter uit Spakenburg liet het bikkelen de eerste 20 minuten nog toe, maar toen stond Succes al met 1-0 achter. Daarna floot hij volgens de spelregels en nam de leiding goed in handen, zij het op te grote afstand. Gevolg zes gele en een rooie kaart in totaal.
Hollandia Tstartte furieus met gevolg dat Succes al na 7 minuten met 1-0 achterstond. Vanuit een corner werd de bal slecht weggewerkt, kwam op de 16 meterlijn voor de voeten van Kick Glas die de bal snoeihard inschoot. 0-1. Na dit doelpunt kwam Succes beter in de strijd en waren de teams wat meer in evenwicht, zonder veel mogelijkheden tot scoren. Martijn Lont wist Succes door een paar prima reddingen tot de rust op 0-1 te houden.
Het zat Succes niet mee, want direct na de rust stond het al 0-2. Op een vrijwel identieke wijze als bij het eerste doelpunt, na gerommel in de defensie, mocht Danny Burger uithalen. 0-2. Trainer Jan Loew probeerde het spel door een aantal wisselingen te verzetten, maar dat mocht niet baten, want Hollandia T bleef het overwicht vasthouden. Verder dan een aantal schoten voorlangs, kwamen ook zij niet en Succes kon geen vuist maken, ondanks hun goed bedoelde pogingen.
Toen ook nog de ingevallen Robin den Hollander de bal in eigen doel schoot was het spel gespeeld. 0-3.  Na het incident tussen Rick Jansma (2 keer geel) en Rens Klijbroek (rood) werd het zelfs na een kopbal van Rory Burger nog 0-4.
De spelers moeten deze wedstrijd maar snel vergeten en zich voor volgende week opmaken voor weer een belangrijke wedstrijd uit bij Nieuwe Niedorp.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.