2°C | Amsterdam

Sup Cleanup Den Helder succes

NOORDKOP – ‘Het lijkt aardig schoon als je zo om je heen kijkt, Het was de eerste opmerking die gemaakt werd door een omstander die toekeek hoe ruim 10 enthousiaste suppers het water rondom Willemsoord schoner probeerden te maken,’ zegt Zwerfie Anna Paulowna

Maar als je goed oplet zie je om je heen enorm veel zwerfafval. Stukken piepschuim, wieldoppen, flesjes, blikjes, plastic…alles kwam voorbij tijdens de 2 uur durende cleanup die georganiseerd werd door Zwerfie Anna Paulowna en Strandthuys Lutje.

Arnoud en Romy-Anne hebben de krachten gebundeld. Hij heeft kennis van het organiseren van zwerfafvalacties. En Romy-Anne heeft als uitbater van Strandthuys Lutje de sups beschikbaar én begrijpt dat we zuinig moeten zijn op al het water om ons heen.

De deelnemers waren erg enthousiast. 2 uur gezond en sportief buiten. En nog nuttig ook. Bewustwording over het afval om ons heen. Het leverde ook mooie gesprekken op van mensen op de kades langs Willemsoord.

Dank ook aan de gemeente Den Helder, die ervoor zorgde dat het verzamelde afval direct na afloop gelijk werd afgevoerd.

Volg Zwerfie Anna Paulowna op social media voor toekomstige cleanups!

Foto’s aangeleverd

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.