2°C | Amsterdam

Supermarktketen Deen kijkt terug op zeer succesvol 2016

HOLLANDS KROON – DEEN heeft een heel mooi 2016 achter de rug. Er zijn maar liefst 6 nieuwe winkels geopend en ook tal van winkels verbouwd. De klanten van DEEN hebben hun waardering voor DEEN getoond door de ruim 1.000.000 klantbezoeken per week en door hun stem voor ons uit te brengen in de vele verkiezingen die jaarlijks georganiseerd worden. Zo heeft DEEN het afgelopen jaar vele mooie prijzen mogen winnen. Zoals de prijs voor beste webwinkel in de categorie supermarkten, top 3 beste supermarkt, en de business succes award, categorie supermarktbranche.
Prijzen die zij niet hadden verdiend zonder de inbreng van de collega’s in de winkels. Bij DEEN zijn zij er van overtuigd dat de medewerkers het verschil maken. Als oer Hollands familiebedrijf is DEEN enorm trots op haar medewerkers. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het kloppend hart van DEEN. Zij zorgen dat de klanten iedere dag met veel plezier boodschappen bij komen doen. Zij zijn klantvriendelijk en servicegericht en in veel gevallen een vertrouwd gezicht in de winkel. 
Dat ook de medewerkers van DEEN het goed naar de zin hebben, blijkt wel uit het feit dat DEEN ieder jaar hoog eindigt in de verkiezing ‘Beste werkgever van Nederland’. Dit jaar heeft DEEN in dit landelijke onderzoek onder 347 bedrijven de 14e plaats behaald. Hier zijn we heel trots op.
Na een druk jaar en een mooie en feestelijke decembermaand, gunt DEEN haar collega’s in de winkels een dagje rust en de gelegenheid bieden om met hun familie en of vrienden kerst te vieren. Om die reden is besloten dat alle winkels van DEEN op zondag 25 december (1ste kerstdag) gesloten blijven. Op maandag 26 december zijn de winkels open en kunt u weer bij DEEN terecht.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.