2°C | Amsterdam

Taartenvolleybaltoernooi Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het volleybalseizoen bij Volleybal Vereniging Wieringermeer start dit jaar extra feestelijk. De vereniging bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd. De komende periode staan er verschillende acties op het programma. Maar allereerst wordt dit zilveren jubileum gevierd met een taartentoernooi op 29 augustus 2016. 
Van 19:00 uur – 20:00 uur Jeugd van 7 tot 16 jaar en van 20:00 uur – ± 21:30 uur Volwassenen vanaf 16 jaar. Iedereen mag mee doen! Geef je dus snel op door een mail te sturen naar [email protected]. Je kunt je individueel of in een team opgeven.
Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden. Met de start van het toernooi starten wij ook met een actie om onze club een nieuwe look te geven.
Wij hopen daarom graag op een donatie.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.