“TAV 80 Kermis Cross” en Volleybal gebeuren bijzonder in trek.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

ZIJDEWIND – Regende het vrijdagavond nog behoorlijk in de aanloop naar de jeugddisco in de 0 % Kermistent en het kaarten in de Stolp van Camping De Rietkraag, was het weer zaterdag stukken beter.

’s Middags om 2 uur ging de jeugd van 5 t/m 12 jaar van start en om 3 uur was de start van de volwassenen bij de Kermistent waar ook de finishlijn was getrokken. Er was door de vele vrijwilligers van TAV ’80 weer een uitdagend en afwisselend parcours uitgezet, voor de “Kermis Cross” in Zijdewind waar door meer dan 100 deelnemers aan werd deelgenomen.

De route ging over asfalt, zand, gras tot over pontons over de Ringvaart waarbij de finish aan iedere deelnemer een leuke herinnering werd overhandigd. Om half 5 ging op het terrein achter de Kermistent het Volleybal gebeuren van start, de deelname was weer overweldigend, 62 teams hadden zich aangemeld wat al 372 deelnemers betekende.

De Volleybal wedstrijden werden gespeeld op de door het Kermiscomité 10 uitgezette velden en één veld voor een Voetvolleybal poule. Over belangstelling hadden ze ook bij dit toernooi deze keer zeker niet te klagen, er hadden zich dan ook meer dan 500 sporters en belangstellenden op het Kermisterrein verzameld.

Meteen na afloop werden in de Kermistent de eindklasseringen van iedere poule bekent gemaakt waarna het Kermisfeest met “DJ Bert” los barste en het tot sluitertijd een oergezellig feest werd.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category