Technical warehouse coordinator Randstad 29-01-2024

 1. Vacatures Dijk en Waard
 2. Technical warehouse coordinator Randstad 29-01-2024

Werken in Hollands Kroon

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Als Coördinator Magazijnbeheer voor de Technische Dienst (TD) bij PepsiCo speel jij een cruciale rol in het facilitaire proces. PepsiCo is de grootste chipsfabriek van Nederland waar zij onder andere de merken Lays en Smith produceren. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van benodigde goederen, controleert ontvangsten en uitgiften, en handelt administratieve voorraadboekingen af. Jouw standplaats is Broek op Langedijk, maar je biedt afwisselend ondersteuning en bent fysiek aanwezig in Zaandam en Rotterdam. Rapportage verloopt naar de Sr Maintenance Planner.

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de € 3000 en € 3600 per maand!
 • Mogelijk direct op jaarcontract bij Pepsico!
 • Gezellige werksfeer met fijne collega's
 • Gratis chips, vers uit de fabriek!
 • Werken in Broek op Langedijk, Zaandam & Rotterdam
 • Reiskostenvergoeding van €0.21 per km vanaf 10 km
wie ben jij

Jij bent de ideale kandidaat voor de rol van Magazijnbeheerder Technische Dienst met minimaal een MBO4- of HBO-diploma. Daarnaast heb je ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Met jouw eigen auto ben je flexibel en klaar voor de wisselende ondersteuning in Zaandam en Rotterdam. Discipline, samenwerken, communicatie, en feedback geven zijn jouw tweede natuur. En je spreekt Nederlands. Als jij zoekt naar een rol waarin jouw ervaring en competenties samenkomen, ben jij degene die we zoeken!

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een eigen auto
 • Je vindt het prettig om samen te werken, toont discipline, kan goed feedback geven en ontvangen.
wat ga je doen

Als Magazijnbeheerder voor de Technische Dienst ben jij de kracht achter verbeteringen in materiaalprocessen en het oplossen van problemen. Je beheert de voorraad, vergelijkt administratieve met werkelijke voorraden en houdt de niveaus nauwlettend in de gaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorstellen van nieuwe items en het beheer van bestaande voorraden. Je specifieke focus ligt op Broek op Langedijk, maar met ondersteuning in Zaandam en Rotterdam. Daarnaast ben je de go-to-persoon voor opslag, uitgifte en controle van materialen voor projecten.

 • Je beheert reparatieprocessen en zorgt voor een efficiënte magazijnindeling.
 • Als Key User van SAP Plant Maintenance Technical Warehouse ben je betrokken bij wijzigingen in het SAP systeem.  Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor locaties Zaandam en Rotterdam.
 • Het toepassen van Global Control Standards volgens bedrijfs- en lokaal beleid is een integraal onderdeel van je rol. Je zorgt voor een correcte uitvoering en documentatie van controles.
waar ga je werken

PepsiCo is de grootste chipsfabriek van Nederland! Samen met meer dan 300 collega's draag jij bij aan de productie van populaire merken zoals Lays en Cheetos. In deze omgeving van respect en teamwork vervul jij als technical warehouse coordinator een cruciale rol in het productieproces!

sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal werken bij PepsiCo? Solliciteer direct! Eerst nog vragen? Neem dan contact op via 020 342 0947 of stuur een mail naar talentcenter.noordwest@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHulp Productiemedewerker
Indicatie salaris (min – max]3600 – 3600
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenstalentcenter.noordwest@nl.randstad.com , 0800 72637823 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBroek op Langedijk, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/2kukH1231gwqW24u18nS

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Hollands Kroon en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.