Tennisclub Winkel – Spreeuwen jeugdtoernooi

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WINKEL – Ook dit jaar staat het Spreeuwen jeugd toernooi weer op de kalender! Vorig jaar was het toernooi een groot succes, dus dat zetten we dit jaar gewoon voort! Het toernooi is verdeeld over 7 gezellige dagen boordevol leuke en sportieve activiteiten.
Dit jaar staat de Tennisclinic op maandag, donderdag en vrijdag ook weer op het programma! Onder leiding van Nienke Berkhout en Jan Schreur worden er weer diverse clinics gegeven op het park. Waar iedere tennisfan wel aan mee wil doen! Op dinsdag en woensdag is er een Warming Up met andere activiteiten.
Iedereen is welkom! Of je nu als speler meedoet aan het toernooi en nog even wat tips wilt voor dat je de baan opgaat. Maar ook als je niet mee kan doen met het toernooi ben je als jeugdspeler welkom. Dus pak je racket en kom gezellig naar TC Winkel!
Nieuw dit jaar is een Grote Hoofdprijs die we gaan uitreiken! We lichten al vast een tipje van de sluier op: de Grote Hoofdprijs komt van onze sponsor Jan Schreur Recreatie en brengt je overal naar toe.
Zoveel leuks wil je toch niet missen! Dus geef je snel op: Geef je hier op voor het Spreuwen jeugdtoernooi…

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category