2°C | Amsterdam

Tennisclub Winkel – Spreeuwen jeugdtoernooi

WINKEL – Ook dit jaar staat het Spreeuwen jeugd toernooi weer op de kalender! Vorig jaar was het toernooi een groot succes, dus dat zetten we dit jaar gewoon voort! Het toernooi is verdeeld over 7 gezellige dagen boordevol leuke en sportieve activiteiten.
Dit jaar staat de Tennisclinic op maandag, donderdag en vrijdag ook weer op het programma! Onder leiding van Nienke Berkhout en Jan Schreur worden er weer diverse clinics gegeven op het park. Waar iedere tennisfan wel aan mee wil doen! Op dinsdag en woensdag is er een Warming Up met andere activiteiten.
Iedereen is welkom! Of je nu als speler meedoet aan het toernooi en nog even wat tips wilt voor dat je de baan opgaat. Maar ook als je niet mee kan doen met het toernooi ben je als jeugdspeler welkom. Dus pak je racket en kom gezellig naar TC Winkel!
Nieuw dit jaar is een Grote Hoofdprijs die we gaan uitreiken! We lichten al vast een tipje van de sluier op: de Grote Hoofdprijs komt van onze sponsor Jan Schreur Recreatie en brengt je overal naar toe.
Zoveel leuks wil je toch niet missen! Dus geef je snel op: Geef je hier op voor het Spreuwen jeugdtoernooi…

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.