2°C | Amsterdam

Terdiek heeft dan eindelijk zijn naambordje


TERDIEK – Dankzij Mark de Geus weet iedereen die Terdiek binnenrijdt voortaan waar hij is. Na lang aandringen bij de gemeente zijn er vandaag plaatsnaamborden neergezet en staat het buurtschap weer op de kaart.
De familie van Mark woont en werkt al 120 jaar in Terdiek. Het buurtschap ligt tussen Oude Niedorp en Nieuwe Niedrop. Zijn overgrootvader begon er met een smederij. Sindsdien is het bedrijf van vader op zijn verder gegaan. Mark heeft er nu een las- en constructiebedrijf. Maar niet iedereen kon hem zomaar vinden.
Lees ook: Inwoners buurtschap Terdiek willen beter herkenbaar worden

Zichtbaar

“Er zijn mensen die de nieuwbouw of het industrieterrein op rijden, ja en dan is het lastig te vinden.” Mark begon daarom een burgerinitatief om het dorp weer zichtbaar te maken. Vandaag kwam de gemeente de nieuwe borden plaatsen.
Lees ook: Bewoners buurtschap Terdiek krijgen hun zin
“Ik ben erg blij.”, vertelt Mark. Bij alle drie de entrees van het buurtschap hangen nu witte bordjes. “Het was de strijd zeker waard.”

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.