2°C | Amsterdam

Terugbrengactie: Action gezichtstattoos laten brandwonden achter

Hollands Kroon – Action stelt hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Om die reden wil Action u via dit bericht informeren over de Oranje Gezichts Tattoos van Little Concepts (EAN 8718481190036), die vanaf 24 maart 2016 in de winkels voor €0,49 Euro zijn verkocht. Gebleken is dat bij verwijdering van deze tattoos de huid kan beschadigen.
Action roept klanten, die in het bezit zijn van deze Oranje Gezichts Tattoos, op om dit product niet te gebruiken en terug te brengen naar een Action filiaal. U ontvangt dan vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug.
Indien u deze tattoo onverhoopt toch heeft gebruikt, adviseert Action u de gebruiksaanwijzing op de verpakking te volgen. U dient de tattoo te verwijderen met wondalcohol of babyolie. Bevochtig de tattoo met wondalcohol of babyolie, wacht 10 seconden en wrijf de tattoo met een watje weg.
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Klantenservice via telefoonnummer 0228-565656.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.