2°C | Amsterdam

Terughaalactie levensgevaarlijke traphekje Prénetal

HOLLANDS KROON – De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor een traphekje dat is verkocht bij Prénatal. Als het hekje in de maximale breedte is gemonteerd, kan een klein kind zich tussen de spijlen wurmen en met het hoofdje blijven steken, waardoor hij of zij kan stikken.
Het gaat om een houten traphekje in de varianten blank gelakt en wit gelakt. De hekjes zijn verkocht tussen maart 2013 en oktober 2016. Prénatal vraagt mensen die het hekje in de maximale breedte hebben gemonteerd, het uit elkaar te halen en terug te brengen naar de winkel. De klant krijgt dan het aankoopbedrag terug.
Wie het traphekje in een kleinere breedte heeft gemonteerd, tussen de 71 en 95 centimeter, hoeft niets te doen. In dat geval is het hekje veilig, aldus Prénatal.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.