Terughaalactie Mora rundvlees bitterballen


HOLLANDS KROON – Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Rundvlees Bitterballen op de markt terechtgekomen die, zonder dat dat vermeldt wordt, het allergeen ‘melk’ bevat. Het product is niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie. Het gaat om Mora Rundvlees Bitterballen met lotcode 7102.
Het gaat om de nieuwe verpakking van deze Rundvlees Bitterballen, die we naar aanleiding van continue verbeteringen aan onze producten (enkel nog natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen) heel recent in de markt hebben geïntroduceerd.
Mora vraagt u om reeds aangekochte Mora Rundvlees Bitterballen weg te gooien en de uit de verpakking geknipte lotcode (zie foto) naar Mora op te sturen onder vermelding van uw naam, adres en bankrekening-nummer/ten naam stelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag (inclusief portokosten) terug.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672. U kunt uw lotcode terugsturen naar het volgende adres: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs