2°C | Amsterdam

Terughaalactie Mora rundvlees bitterballen


HOLLANDS KROON – Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Rundvlees Bitterballen op de markt terechtgekomen die, zonder dat dat vermeldt wordt, het allergeen ‘melk’ bevat. Het product is niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie. Het gaat om Mora Rundvlees Bitterballen met lotcode 7102.
Het gaat om de nieuwe verpakking van deze Rundvlees Bitterballen, die we naar aanleiding van continue verbeteringen aan onze producten (enkel nog natuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen) heel recent in de markt hebben geïntroduceerd.
Mora vraagt u om reeds aangekochte Mora Rundvlees Bitterballen weg te gooien en de uit de verpakking geknipte lotcode (zie foto) naar Mora op te sturen onder vermelding van uw naam, adres en bankrekening-nummer/ten naam stelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag (inclusief portokosten) terug.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672. U kunt uw lotcode terugsturen naar het volgende adres: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.