2°C | Amsterdam

Terugroepactie Action: LED Tiara Mermaid,

ZWAAGDIJK-OOST – Tradefinder wil klanten graag informeren over een veiligheidsprobleem met de LED Tiara Mermaid zoals hierboven afgebeeld die tussen september 2020 en mei 2021 is verkocht in Action-winkels.
 
Laboratoriumproeven hebben uitgewezen dat er zogenoemde ftalaten in een plastic onderdeel van het product zitten. Deze chemische verbindingen kunnen de gezondheid negatief beïnvloeden.
 
Deze kwestie betreft artikelen met het artikelnummer en de EAN-code zoals hierboven vermeld. De EAN-code staat achterop de productverpakking. Indien u de LED Tiara Zeemeermin in de bovengenoemde periode heeft aangeschaft, verzoeken wij u het gebruik van het artikel onmiddellijk te staken en het terug te brengen naar een Action-winkel. Daar krijgt u het volledige aankoopbedrag terug. U heeft hiervoor geen aankoopbon nodig.
Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met Tradefinder via e-mail of telefoon: [email protected] of +31 (0) 23-511 2511. Tradefinder biedt haar excuses aan voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.
 
Tradefinder
Diakenhuisweg 15
2033 AP Haarlem

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.