2°C | Amsterdam

Terugroepactie Ikea Gothem lamp

Hollands Kroon – IKEA vraagt klanten met een Gothem lamp “met aandrang” om deze niet meer te gebruiken en naar een IKEA-vestiging terug te brengen, wegens risico op een elektrische schok. Klanten worden volledig terugbetaald, meldt de Zweedse keten donderdag in een persbericht.
Nadat in enkele lampen beschadigde elektriciteitskabeltjes zijn gevonden, heeft IKEA beslist om alle Gothem staande en tafellampen terug te roepen. Als er snoeren beschadigd zijn, kan de metalen behuizing van de lamp onder stroom komen te staan, en dat kan gevaarlijk zijn, luidt het.
IKEA heeft geen meldingen ontvangen van mensen die zich aan de lamp verwond hebben, maar wel van twee klanten en een woonwarenhuismedewerker die een elektrische schok kregen.
De drie Gothem-modellen, twee tafellampen en een staande lamp, worden teruggeroepen. De lampen werden sinds oktober 2015 verkocht in alle IKEA markten.
IKEA verzoekt klanten met een Gothem lamp met aandrang om die niet meer te gebruiken, ook al werkt ze normaal, en naar een IKEA-woonwarenhuis terug te brengen voor volledige terugbetaling. Een kassaticket is niet nodig.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.