Terugroepactie Ikea Gothem lamp

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – IKEA vraagt klanten met een Gothem lamp “met aandrang” om deze niet meer te gebruiken en naar een IKEA-vestiging terug te brengen, wegens risico op een elektrische schok. Klanten worden volledig terugbetaald, meldt de Zweedse keten donderdag in een persbericht.
Nadat in enkele lampen beschadigde elektriciteitskabeltjes zijn gevonden, heeft IKEA beslist om alle Gothem staande en tafellampen terug te roepen. Als er snoeren beschadigd zijn, kan de metalen behuizing van de lamp onder stroom komen te staan, en dat kan gevaarlijk zijn, luidt het.
IKEA heeft geen meldingen ontvangen van mensen die zich aan de lamp verwond hebben, maar wel van twee klanten en een woonwarenhuismedewerker die een elektrische schok kregen.
De drie Gothem-modellen, twee tafellampen en een staande lamp, worden teruggeroepen. De lampen werden sinds oktober 2015 verkocht in alle IKEA markten.
IKEA verzoekt klanten met een Gothem lamp met aandrang om die niet meer te gebruiken, ook al werkt ze normaal, en naar een IKEA-woonwarenhuis terug te brengen voor volledige terugbetaling. Een kassaticket is niet nodig.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category