2°C | Amsterdam

Terugroepactie: My Baby & Me Doll

HOLLANDS KROON – Tijdens een onderzoek naar de veiligheid van deze pop heeft de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) vastgesteld dat het mogelijk is dat er tijdens het spel kleine onderdelen los kunnen komen waardoor er een risico is op verstikking. 
Het onderzoek geeft een aantal zienswijzen op grond waarvan A.I.&E. heeft besloten om de verkoop van genoemde artikel te stoppen. Indien u in bezit bent van het identieke, hierboven afgebeelde artikel, met barcode 8711252 98172 7 in combinatie met batch nummer 2026720 dan verzoekt A.I&E u om het gebruik van dit artikel onmiddellijk te stoppen.
A.I&E  verzoekt u om de pop te retourneren naar het filiaal waar u dit artikel heeft gekocht. Het aankoopbedrag zal vergoed worden.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.