Terugroepactie Vleems Food voor Flemmings Kebab Sandwich met knoflooksaus

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Vleems Food roept uit voorzorg Flemmings Kebab Sandwich met knoflooksaus terug met de houdbaarheidsdata 21 april 2016 en 26 april 2016.
Bij zelf geïnitieerd onderzoek is in enkele van deze onderzochte producten de Listeria bacterie aangetroffen. Dat betreuren wij zeer. Bij normale bereiding en voldoende verhitting van het product, zoals voorgeschreven op de verpakking, bestaat er geen gezondheidsrisico. Indien echter de bereidingswijze niet wordt gevolgd, kan het consumeren van dit product schadelijk zijn voor de gezondheid.
Consumenten wordt verzocht de verpakking niet te openen en het product in de ongeopende verpakking weg te gooien. Verder wordt consumenten verzocht het etiket aan de onderzijde van de verpakking te verwijderen of hier een foto van te maken en deze met naam, adres en bankrekeningnummer op te sturen naar: Het etiket: Vleems Food BV Postbus 2232 7801 CE Emmen
Consumenten krijgen dan de aankoopprijs van het product en de portokosten vergoed. Als compensatie voor het ongemak, ontvangen zij ook een kleine attentie.
Deze terugroepactie heeft enkel betrekking op Flemmings Kebab Sandwich met knoflooksaus, en met de houdbaarheidsdatum van 21 april 2016 dan wel 26 april 2016, deze terugroepactie heeft geen betrekking op het overige assortiment van Vleems Food.
Voor vragen of informatie kunt u bellen met: (0591) 654325 of mailen naar: info@vleemsfood.nl

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category