2°C | Amsterdam

Terugroepactie Zeeman eendjes racebaan

Hollands Kroon – Bij controle is gebleken dat dit speelgoedartikel, welke is verkocht tussen oktober 2015 en april 2016 mede bedoeld is voor kinderen jonger dan 3 jaar en kleine onderdelen bevat.
Hierdoor voldoet het artikel niet aan de gestelde veiligheidseisen en kan verstikkingsgevaar optreden bij gebruik door kinderen jonger dan 3 jaar. Mocht u dit artikel in uw bezit hebben dan verzoeken we u het terug te brengen naar een van onze lialen, en krijgt u uw geld terug.
Zeeman hecht sterk aan kwaliteit enveiligheid en doet er daarom alles aan om er voor te zorgen dat er alleen veilige producten verkocht worden. Onze welgemeende excusesvoor het ontstane ongemak. Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot:Zeeman [email protected] | tel +31 (0) 172 482 911

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.