2°C | Amsterdam

The Dublin Legends komen naar Het Vikingschip Den Oever


DEN OEVER – The Dublin Legends (voorheen de Dubliners) geven zaterdag 24 juni om 20.00 uur een optreden in Het Vikingschip aan Robbenoordstraat 11a in Den Oever.
Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder een nieuwe naam, want Sheahan nam de rechten op de bandnaam mee bij zijn vertrek.
The Dublin Legends zetten de zegetocht van de grondleggers van de Ierse folk vol passie voort. In januari brachten The Dublin Legends hun nieuwe CD ‘Live in Vienna’ uit. Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes.
In een uitgebreid avondvullend programma brengen ze een mix van oud en nieuw materiaal ten gehore, zoals ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, Whiskey in the Jar’ en ‘The Irish Rover’.
Het concert in het Vikingschip is één van de weinige concerten in Nederland. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.vikingschip.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.