The Sandbox verwachting

The Sandbox koers is het afgelopen jaar flink gestegen en de verwachtingen voor de koers 2023 zijn ook zeer positief. Steeds meer beleggers zien het nut in van beleggen in Sandbox. Maar wat is Sandbox precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor het komende jaar?

Hier in dit artikel gaan we iets dieper in op het project achter The Sandbox om beter te begrijpen wat de toekomstverwachtingen zijn. Zaken zoals wie er achter Sandbox zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het development team is, zijn erg belangrijk om te weten als belegger. Zo kun je namelijk een doordachte keuze maken wanneer je besluit te beleggen in The Sandbox.

Ook gaan we iets dieper in op de crypto exchanges, en nemen Binance en Bitvavo als voorbeeld.

Wat is Sandbox?

De game-industrie investeert steeds meer middelen om hun projecten op de blockchain te brengen, vooral in het creëren van metaverses om de game-ervaring te verbeteren. Een van de populairste blockchain-gameprojecten op dit moment die spelers een unieke virtuele ervaring biedt, is The Sandbox.

The Sandbox is een play-to-earn blockchain-game waarmee spelers een virtuele wereld kunnen bouwen met behulp van non-fungible tokens (NFT’s) op de Ethereum-blockchain

Het is een blockchain-technologie dat DeFi en NFT’s combineert in een 3D-metaverse. In de virtuele wereld kunnen spelers hun games en digitale middelen maken en aanpassen met gratis ontwerptools. Met de gecreëerde virtuele goederen kunnen vervolgens inkomsten worden gegenereerd als NFT’s en worden verkocht voor SAND-tokens op The Sandbox Marketplace.

Het Sandbox platform heeft momenteel de volgende producten:

  • VoxEdit: software om voxel-ASSETS te creëren, die vervolgens Non-Fungible Tokens (NFT’s) kunnen worden en naar de Marketplace kunnen worden geïmporteerd.
  • Sandbox Marketplace: Op de NFT-marktplaats van Sandbox kunnen gebruikers NFT-creaties die op VoxEdit zijn gemaakt, uploaden, publiceren en verkopen. Deze creaties worden eerst geüpload naar een IPFS-netwerk met gedecentraliseerde opslag en vervolgens geregistreerd op de blockchain als eigendomsbewijs. Zodra de registratie is voltooid, worden de creaties ASSET’s die kunnen worden verhandeld.
  • Game Maker: een toolbox voor visuele scripting waarmee iedereen gratis 3D-games kan bouwen. Dankzij ingebouwde visuele scripttools is er geen codeerervaring of kennis vereist, dus je kunt je eigen game maken, zelfs als je een beginner bent.

De Sandbox haalt zijn belangrijkste kenmerken uit de Ethereum-blockchain: onveranderlijkheid, echt eigendom, interoperabiliteit en het gemak van het genereren van inkomsten.

Zodra de creaties van artiesten zijn geüpload, worden ze geregistreerd op de blockchain en kunnen ze door niemand worden gewijzigd, ook niet door leden van het Sandbox-team. Creators hebben het volledige eigendom van de activa via hun blockchain-portefeuilles.

Ethereum helpt ook met nieuwe mechanismen voor het genereren van inkomsten door makers te belonen zonder tussenpersoon. In termen van interoperabiliteit geeft Ethereum tokens van The Sandbox compatibiliteit met andere op Ethereum gebaseerde platforms.

Door communicatie tussen verschillende gedecentraliseerde netwerken zonder tussenpersonen te vergemakkelijken, bereikt The Sandbox echte decentralisatie.

Historie

The Sandbox werd in 2011 gelanceerd door Pixowl, als een mobiel gamingplatform dat bedoeld was om te concurreren met Minecraft. Pixowl mede-oprichter/CEO Arthur Madrid en COO Sebastien Borget zijn de belangrijkste drijvende krachten achter The Sandbox.

In 2018 besloten de Arthur Madrid en Sebastien Borget om het potentieel te onderzoeken van het creëren van een 3D-metaverse op de blockchain. Hun doel is om gebruikers hun creaties echt te laten bezitten als NFT’s en beloningen te verdienen terwijl ze deelnemen aan het ecosysteem.

Het Sandbox-team hield in augustus 2020 een initiële muntaanbieding (ICO), waarmee het equivalent van $ 3 miljoen werd opgehaald om zijn toekomstige activiteiten te financieren.

Het nieuwe Sandbox-project werd uitgebracht in 2020 en werd een van de snelst groeiende games in de cryptowereld, samen met Axie Infinity en Decentraland.

In november 2021 haalde The Sandbox $ 93 miljoen aan financiering op van investeerders onder leiding van de Japanse mobiele gigant SoftBank. De game trok ook meer dan 50 partnerschappen aan, waaronder Atari, een beroemd gamingbedrijf, CryptoKitties, The Walking Dead en hiphopster Snoop Dogg.

SAND

Sandbox Sand CoinSAND is het oorspronkelijke token van The Sandbox. Het is een ERC-20-token met een totale voorraad van 3 miljard SAND.

Als utility-token wordt SAND gebruikt om elk type transactie en interactie uit te voeren binnen het Sandbox-ecosysteem. Dit betekent dat spelers SAND moeten bezitten om het spel te spelen, hun avatars aan te passen, LAND’s te kopen of ACTIVA te verhandelen op de Sandbox Marketplace.

Daarnaast is SAND en governance-token. SAND-houders kunnen wijzigingen in het platform voorstellen en erover stemmen via een gedecentraliseerde autonome organisatiestructuur (DAO).

Ook kunnen houders SAND inzetten in het spel om beloningen te verdienen, waaronder een aandeel in de opbrengst van alle transacties in SAND-tokens.

Samenwerkingen

The Sandbox is onder meer samenwerkingen aangegaan met de volgende bedrijven:

  • Atari: Atari is een videogamebedrijf dat is opgericht in sinds 1972. De samenwerking van The Sandbox met Atari stelt Atari in staat om zijn games en inhoud te presenteren in The Sandbox gaming-metaverse.
  • SBS Game Academy: SBS Game Academy is een onderwijsinstelling voor videogames in Korea. SBS Game Academy gaat een curriculum ontwikkelen rondom The Sandbox Game Maker.
  • Shaun the Sheep: Shaun the Sheep is een tekenfilm met een eigen serie en twee speelfilms. De tekenfilmfiguren van Shaun the Sheep worden als ASSETS op het platform naar The Sandbox geporteerd.
  • Matic Network: Matic Network is een blockchain-schaalbaarheidsnetwerk dat tot doel heeft veilige, schaalbare en directe transacties te bieden, mogelijk gemaakt door Proof-of-Stake-zijketens. Matic Network zal samenwerken met het Sandbox-team om snellere transacties en een betere UI/UX-ervaring op het Sandbox-platform te realiseren.

De verwachtingen en ontwikkelingen van The Sandbox project

Het The Sandbox-team richt zijn strategie voor gemeenschapsontwikkeling momenteel op het Engels- en Koreaans sprekende publiek en zal ondersteuning voor andere talen toevoegen naarmate het project groeit.

Onlangs verwelkomde het Sandbox-ecosysteem Quan, een populaire verzameling Japanse messenger- en stickerkarakters. Als onderdeel van de toegang tot het ecosysteem, zal Quan meer dan 300 LAND-percelen veilen, waaronder 100 premium-pakketten die zijn gebundeld met NFT’s.

Sandbox kondigde in november 2021 aan dat de aankomende Alpha-lancering gepland staat voor 29 november. Dit is de eerste kennismaking met het Sandbox-universum. De Sandbox Alpha is een open meerweekse Play-to-Earn-evenement waarin spelers de kans krijgen om The Sandbox Metaverse voor het eerst te verkennen via 18 ervaringen die zijn gemaakt door de teams van The Sandbox.

 

Sandbox koers verwachting 2023 – 2025

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een koers zal bewegen over een langere periode dan is dat elke keer toch heel erg moeilijk. De cryptocurrency koersen zijn erg bewegelijk en zeer gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is dan ook verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Sandbox nieuws, en te zien wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door twitter, maar door websites en bronnen die met accuraat nieuws komen. 

Elke crypto heeft een lang termijn plan met ontwikkelingen op de blockchain technologie, zo ook The Sandbox. Door als belegger hiervan op de hoogte te zijn, en je in te lezen op websites zoals Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

The Sandbox Game Verwachting

Moet ik SAND kopen?

Waar let je als belegger op wanneer je erover denkt om SAND te kopen? 

Het is altijd zeer verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan, en hoe vernieuwend is de crypto? Er zijn op dit moment meer dan duizenden verschillende crypto coins in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. 

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft staan brengt elke ontwikkeling een verwachting, en hiermee vaak een stijging in prijs. Of de ontwikkeling ook succesvol is zal resulteren in een koers stijging, of daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken is zijn eigen financiën, kun je het geld missen? Er is altijd een kans dat je het geld verliest, zo ook bij de Sandbox koers. En wanneer je wilt investeren voor lang termijn moet je ook in staat zijn om zonder het geld kunnen leven, en hier geen hinder van ondervinden.

SAND kopen

SAND staat hoog in de ranglijsten, en is op elke crypto exchange te verhandelen. Het kiezen van de juiste crypto exchange kan heel erg persoonlijk zijn, maar we kunnen wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten zijn. Crypto exchanges zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer je aandelen koopt. En ook het hebben van een cold wallet is cruciaal. Dit zorgt namelijk dat je jouw crypto veilig kunt bewaren. 

Iets waar veel beleggers gebruik van maken op dit moment is de optie tot staking. Zo kun je wanneer je besluit SAND voor een langere periode vast te houden, een extra rendement verdienen door middel van staken. Ook zijn de kosten van een exchange uiteraard erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaringen zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn ze voordelig, worden zo hoog aangeschreven. Ook bieden ze een mooi aanbod van diverse crypto aan, zo ook The Sandbox. 

Conclusie

The Sandbox, gelanceerd in 2011, is een virtuele wereld waar gamers hun game-ervaringen op de Ethereum-blockchain kunnen bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen. The Sandbox stelt makers in staat om virtuele wereldactiva te ontwerpen, delen en verkopen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de snelst groeiende games in de cryptowereld met investeringen van, en samenwerkingen met, grote namen. Op het moment van schrijven zal de metaversie worden gelanceerd wat nieuwe ervaringen brengt voor de gebruikers.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs