2°C | Amsterdam

Theater Gniffel komt naar Hollands Kroon

Hollands Kroon – In de voorjaarsvakantie speelt Theater Gniffel hun nieuwste kindertheaterstuk ‘Gniffels spannende strijd’ in Hollands Kroon. In dit verhaal wordt Gniffel uitgedaagd mee te doen aan een wedstrijd, georganiseerd door de koning van de wereld. Zij moet het opnemen tegen Valselina, van wie ze denkt dat het een vriendin is…
De naïeve Gniffel laat zich helemaal inpakken door de gemene Valselina, wat leidt tot absurde, hilarische situaties. Maar dan is daar de sullige lakei van Valselina. Hij speelt een cruciale rol in de wedstrijd, maar voor wie dat goed uitpakt? Dit is woensdag 2 maart om 10.00 uur te zien in de Veerburg aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna en vrijdag 4 maart om 14.30 uur in de gymzaal van obs de Kei aan Elft 53 in Hippolytushoef.
De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en hun ouders/verzorgers. Kijk voor meer informatie op www.theatergniffel.nl. Omdat de voorstellingen van Gniffel heel interactief zijn, is het maximaal bezoekersaantal honderd personen. Daarom gelieve te reserveren via: [email protected] of via tel. 06-19505135 (vol is vol). De entree is € 6,- per persoon.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.