2°C | Amsterdam

Toch winst na slechte start Maedilon/VZV.

’t Veld – VZV heeft de laatste oefenwetstrijd in ‘t Zijveld tegen Quintus 2 spelend in de Eerste divisie gewonnen. Het begin van de wedstrijd was ronduit slecht, coach Betty Plasmeyer  gebruikte na 20 min. in de eerste helft bij een 3-10 achterstand een time out om haar team wat hoognodige aanwijzingen te geven Zelfs 7 min. voor rust keken de meiden van VZV nog tegen een 4-12 achterstand aan.
Plasmeyer probeerde met diverse wissels meer evenwicht in het team te krijgen, zo kwam Jane Kramer na de time out ook in actie en nam met haar eerste doelpunt de 4-11 voor haar rekening. Het bleek wel een een belangrijke wissel te zijn, VZV kwam beter in de wedstrijd en verkleinde de achterstand van 8 doelpunten in rap tempo. Door scores van Lotte Prak, Linsy Perre, Djazzmin Trabelsi en vier fraaie treffers van het nog jeugdige talent Jane Kramer werd de ruststand op 10-14 bepaald. Rust 10 – 14.
De eerste 5 min. na de hervatting ging de wedstrijd gelijk op en werd er om en om gescoord stand 14-18, hierna nam Maedilon/VZV het heft in handen. Joyce Hillen een razendsnelle uitbraak van Albertine Abube, Dymphie Keesom en Lotte Houtenbos zette na 9 min. een gelijke stand 18-18 op het score bord. VZV was weer helemaal terug in de wedstrijd en leek de wedstrijd na de dramatische slechte start toch nog naar zich toetetrekken.
De toeschouwers kregen het vertrouwde spelbeeld van VZV voorgeschoteld in de laatste 20 min. Prima keepsterswerk van Monique de Wit en Amber Zomerdijk en waren ook de razendsnelle break outs weer te zien, Lotte Houtenbos, Kim Jimmink, Lissane Kolken 4x en Djazzmin Trabelsi wisten daar buitsteken raad mee. 5 min voortijd stopte Monique de Wit een strafworp en werd Trabelsi in een break hardhandig het scoren belet, gevolg blessure, 2 min. straf en een strafworp die feilloos werd verzilverd door Kim Jimmink 28-23.
Met nog een prima redding van Monique de Wit een score van Kim Jimmink en het laatste doelpunt van Florance Kos werd het nut van deze oefenwedstrijd duidelijk bewezen. Alleen Britt Stegers herstellende van een operatie en Elles Bakker waren nog niet inzetbaar in deze wedstrijd die eindigde in een mooie overwinning van VZV.
Eindstand 30 – 26.
Het volgende weekend gaat de competitie van start, Maedilon/VZV begint de competitie uit tegen VELO. De eerste thuiswedstrijd is de zaterdag van Zijdewinderkermis 10 sept. tegen SEW meteen een derby een klapper van je welste met VZV weer terug in de Eredivisie.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.