2°C | Amsterdam

Tomatenkwekerij Combivliet kreeg bezoek van hoge CDA delegatie

MIDDENMEER – Op vrijdag 17 juni is er een brede CDA delegatie op werkbezoek geweest bij Combivliet, tomatenkweker op Agriport A7. Esther de Lange (Europees Parlement), Jaco Geurts (Tweede kamer), Jaap Bond (Gedeputeerde Staten van Noord Holland) en Provinciale Statenleden leden Willemien Koning en Dennis Hijnen waren daarbij aanwezig evenals een aantal regionale CDA leden.
Het was een informele en informatieve bijeenkomst, waarbij door Eric van Heijningen, financieel directeur van Combivliet, een aantal gesprekspunten naar voren gebracht werden. Met name de sociale wet- en regelgeving t.a.v. seizoenarbeiders was een indringend gesprekspunt, maar ook energie en ontwikkeling en afzet glastuinbouwproducten kwamen aan de orde. Op deze manier de verschillende politieke lijnen bij elkaar treffen werkt heel verhelderend. 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.