2°C | Amsterdam

Toneelvereniging Lely speelt de klucht ‘Dubbel op’


SLOOTDORP – De crew van Toneelvereniging Lely maakt zich op voor het spelen van de klucht ‘Dubbel Op’ van Jon van Eerd in de eerste twee weekenden van februari. Mede door het succes van vorig jaar, met louter uitverkochte zalen, is er dit jaar een vijfde voorstelling aan toegevoegd, een matinee op de zondag.
De data van de voorstellingen zijn: vrijdag 3 en zaterdag 4 februari om 20.00 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf, vrijdag 10 en zaterdag 11 februari om 20.00 in de Langewegkerk in Slootdorp en zondag 12 februari wordt deze reeks voorstellingen afgesloten met een matinee om 13.30 uur eveneens in de Langewegkerk in Slootdorp. De kaartverkoop is op 2 januari vliegend van start gegaan. Tineke Kaag van de Lelyfoon: ‘op dit moment zijn er al meer dan 200 kaarten verkocht. En dat binnen een paar dagen tijd, het enthousiasme bij de mensen is overweldigend!’. Kaarten kunnen worden gereserveerd bij de Lelyfoon, 0227-581912 (na 17.00 uur) of via de Facebookpagina van de vereniging. De kaarten kosten € 10,- per stuk. Donateurs van de vereniging profiteren van een speciaal tarief à € 7,-.
Dubbel op
Het stuk ‘Dubbel Op’ is een klucht geschreven door Jon van Eerd en speelt zich af in de schoonheidskliniek van dokter Vermeulen en mevrouw Kreukwijk. Zij hebben snode plannen om met een illegaal middel geschiedenis te gaan schrijven en wereldberoemd te worden. Maar alles loopt mis. Dokter Vermeulen raakt verstrikt in zijn problemen en sleurt daarin zijn broer, mevrouw Kreukwijk, zijn personeel en klanten mee. Tot overmaat van ramp weet de pers te infiltreren in de kliniek. Alles bij elkaar een onwerkbare situatie, die de avond voor de kijkers hilarisch zal maken. ‘Dubbel Op’ staat onder regie van Arnold Hemmel uit Amsterdam, die samen met de leden van Toneelvereniging Lely zijn uiterste best doet om een stuk van niveau op de planken te brengen. Traditiegetrouw pakt de decorploeg uit met een prachtig decor en goed geluid en licht, zo staat er een kliniek van formaat.
Toneelvereniging Lely
TV Lely staat in de Wieringermeer en ver daarbuiten bekend om de komische stukken die zij ten tonele hebben gebracht.  De vereniging is te volgen via haar Facebook pagina www.facebook.com/tvlely . De vereniging staat altijd open voor nieuwe leden, zowel toneelspelers als mensen die het leuk vinden om te helpen bij de afdeling techniek. Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen met de secretaresse van de vereniging: Tootje Boutkan, via [email protected] .

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.