2°C | Amsterdam

Toneelvereniging Succes komt met A Christmas Carol

HIPPOLYTUSHOEF – Toneelvereniging Succes is druk doende met de voorbereiding van een bijzondere productie: Scrooge. Het is een bewerking van het alom bekende boek A Christmas Carol van Charles Dickens. 
Ebenezer Scrooge, wie kent hem niet? De hoofdpersoon uit A Christmas Carol van Charles Dikkens is een begrip. De repetities zijn in volle gang. De sfeer van Kerstmis is al volop aanwezig dankzij de kleding in Dickens stijl. Regisseur Bert Schuiling staat voor en tussen de spelers en op het toneel is de technische staf volop bezig met de belichting en het decor.
Toneelvereniging Succes wijkt met Scrooge af van de traditie van voorstellingen in het voorjaar. A Christmas Carol is immers onlosmakelijk verbonden met Kerstmis. Het stuk is dan ook op 11 december om 14.00 en 20.00 uur en 12 december om 20.00 uur te zien in Dorpshuis Hippo aan Kerkhofsteeg 4 in Hippolytushoef.
Kaarten zijn te reserveren bij Ferry Hille via: tel. 06-27482872.
Foto: Toneelvereniging Succes speelt Scrooge (Foto: Wieingernieuws.nl)

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.