2°C | Amsterdam

Tonegido/Kleine Sluis haalt belangrijke overwinning op AHC

WESTERLAND – De handballers van Tonegido Kleine Sluis hebben zondagmiddag een belangrijke overwinning geboekt tegen AHC uit Amsterdam. Dit leek er niet in te zitten gezien de eerste 10 minuten van de wedstrijd.
Na het eerste fluitsignaal lieten de Wieringers 10 minuten lang volledig over zich heen lopen. Na een 1-6, en 2-7 achterstand  en de eerste wissels pakten  de mannen de draad op en werd het gat gedicht.
Bij 10 – 10 werd voor het eerst een voorsprong genomen 11 – 10. Op dat moment was Tonegido veruit de beste ploeg. Met een 13-11 voorsprong mocht er gerust worden. Het goede gevoel overheerste bij de ploeg en dat werd ook in de tweede helft tot uitdrukking gebracht.
Met uitstekende uitgespeelde aanvallen en snelle breaks werd de voorsprong langzaam groter. De ploeg van AHC deed wat ze konden maar de verdediging stond in de tweede helft als een huis. De ploeg die vorige week nipt met één punt van Berdos verloor kwam er niet aan te pas. Tonegido bleef steeds de bovenliggende partij en won na 50 goede minuten handbal overtuigend met 25-19.
“Een overwinning die het zelfvertrouwen doet stijgen. Het was een overtuigende zege op de zelfde manier zoals we vorig seizoen ook vaak wonnen. Het goede gevoel was er weer en dan zijn we moeilijk te verslaan”,  aldus een tevreden coach /begeleider.
Via: RTV  Noordkop

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.