2°C | Amsterdam

Tonegido/kleine sluis pakt winst in slechte wedstrijd tegen US

Hippolytushoef – De wedstrijd zelf was niet om aan te zien, slecht spel van beide ploegen maakten het er voor de toeschouwers een lange zit van. Maar dat Tonegido/Kleine Sluis alsnog wist te winnen is vooral te danken aan de wilskracht bij de spelers. US uit Amsterdam had vrijwel de gehele wedstrijd het betere van het spel en toonden ook meer felheid in hun spel.
Dat de Amsterdammers vooral veel gebruik maakten van verbale confrontaties mag de scheidsrechter worden aangerekend, door dit te doen wisten zij een achterstand gelijk te trekken. Maar de mannen van Tonegido/Kleine Sluis hielden de hoofd koel en behielden de in de wedstrijd opgebouwde voorsprong van 21-20.
Aankomende zondag wacht de uitwedstrijd tegen de ploeg van VVW uit Wervershoof en donderdag 10 maart mag Tonegido/Kleine Sluis weer proberen om weer te gaan stunten in de beker tegen Quintus uit Kwintsheul.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.