2°C | Amsterdam

Tonegido/kleine sluis pakt winst tegen De Blinkert

Hippolytushoef – Tonegido/klene Sluis zet de goede lijn voort met winst op de Blinkert in Haarlem. Ging de uitwedstrijd in Haarlem nog verloren, zondag wisten de spelers van Tonegido de ploeg van De Blinkert prima te bewerken en de winst op te eisen.
De wedstrijd ging in het begin gelijk op na een 0-1 en 1-2 achterstand nam Tonegido/Kleine Sluis de leiding over 3-2 en 5-4. Na de 6-6 stand liep Tonegido  uit en bracht de ruststand op 14-12. Er werd teveel met het spelletje van Blinkert meegegaan, de Haarlemmers waren er op uit om de tegenstander in slaap te sussen om daarna met snelle uitbraken de punten te pakken.
Het pakte echter anders uit. Tonegido / Kleine Sluis kwam beter uit de kleedkamer en hield de voorsprong de eerste 10 minuten op 2 á 3 punten. Net toen Blinkert weer op 1 punt kwam (18-17)  werd er gas gegeven en werd het gat  geslagen,meldt RTV Noordkop.
Binnen een mum van tijd was het gat 6 punten en was de wedstrijd gespeeld. Over en weer werd nog gescoord maar verder dan 28-22 kwam Blinkert niet. Twee zeer belangrijke punten zeker omdat Houten en Berdos ook hun wedstrijd wisten te winnen.
De 2 concurrenten spelen volgend weekend tegen elkaar, daarna word de stand worden opgemaakt voor de laatste speelronde. Het is nog niet gespeeld en het kampioenschap kan nog naar alle drie de  teams.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Celeritas. De wedstrijd waarin  Sietse Bakker toe zal moeten kijken want hij is uitgesloten voor één duel na aanleiding van de rode kaart in de bekerwedstrijd tegen Tachos.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.