2°C | Amsterdam

Top 5 beste magazines voor de moderne man

Magazines blijven ondanks de toename van digitale media ontzettend populair. Dat zal ook een van de redenen zijn dat er zoveel keuze. Je loopt een boekenwinkel of supermarkt in en de kleurrijke rijen van magazines trekken meteen je aandacht. Nu is het nog best een zoektocht om het geschikte magazine te vinden. Het geschikte magazine is voor iedereen in de meeste gevallen ook anders. Ben jij een echte sportfanaat of wekt de schoonheid van de natuur jouw interesse op? Wij hebben een top 5 beste magazines opgesteld voor de moderne man. Wellicht zit jou nieuwe favoriete magazine hier wel tussen! 

  • Quest

Op nummer 1 hebben wij de Quest. De kans is groot dat je al wel eens van dit magazine gehoord hebt. Of wellicht heb je de scheurkalender op de wc hangen voor je dagelijkse dosis random feitjes. Quest is een populair wetenschappelijk tijdschrift dat wetenschap ook interessant en toegankelijk maakt voor mensen die niet in de wetenschap zitten. De Quest maakt je op een leuke manier wijzer. En laten we eerlijk zijn, af en toe interessant doen met een random feitje bij familie of vrienden doen we allemaal wel eens. 

  • Esquire 

Esquire is een echt magazine voor mannen. Het magazine is niet op slechts een onderwerp gericht zoals fashion of sport. Het is op een magazine dat zich richt op allerlei verschillende onderwerpen tegelijkertijd. Het richt zich op de passies, nieuwsgierigheden en interesses van mannen. Een mooi allround magazine voor mannen met brede interesses. 

  • Top Gear magazine

Ben jij een echte auto liefhebber? Dan is het Top Gear magazine wat voor jou. Ales met een motor komt in dit tijdschrift voorbij. Het van origine Engelse tijdschrift is eigendom van BBC Worldwide. Maandelijks komen de coolste auto’s voorbrij, van overweldigende super auto’s tot hypermoderne familie SUV’s. Mocht je het tv programma kijken dan is dit magazine een echte aanrader voor jou!

  • Men’s Health 

De gezondheid van het menselijk lichaam trekt al eeuwen lang de aandacht van vele wetenschappers, maar de laatste decennia zijn mensen steeds geïnteresseerden in hun eigen lichaam. Dit tijdschrift sluit perfect aan bij die behoefte. Een tijdschrift vol met informatie over je gezondheid, sport en voeding. Gezondheid betekent niet alleen fysiek, er wordt steeds meer aandacht geschonken aan je mentale gezondheid. Een interessant mannenblad voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde levensstijl.

  • Voetbal international 

Een sportblad voor mannen kon natuurlijk niet achter blijven. En dan staat er één sportblad toch echt op nummer 1: Voetbal international. In dit mannenblad wordt alles over de wereld van voetbal besproken. Van voetballers tot wedstrijden en de laatste voetbalontwikkelingen. Ben jij een fan van voetbal, dan is dit het geschikte magazine voor jou.

Dat was hem dan, onze top 5 beste magazine voor de moderne man. Wellicht dat er een voor jou tussen zit die je interesse heeft gewekt. Bij je lokale boekwinkel of supermarkt kun je deze mannen magazine naar alle waarschijnlijkheid gewoon uit het vak halen. Maar natuurlijk kun je ze ook gewoon online bestellen. Mocht het tijdschrift je bevallen kun je ook een abonnement nemen, waardoor je ze elke week door je brievenbus krijgt. 

Bron: Manify.nl

 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.