2°C | Amsterdam

Topweekend bij Galerie ‘Op de Zeebodem’ Slootdorp

SLOOTDORP – Beeldentuin en Galerie ‘Op de Zeebodem’ is in 1998 opgericht door kunstenaar Jan Grooteman (Wervershoof, 1930). Tot zijn 50e levensjaar werkt hij als akkerbouwer. Daarna verlegde hij geleidelijk zijn werkzaamheden en ontwikkelde zich tot beeldhouwer. De naam ‘Galerie Op de Zeebodem’ dankt zijn oorsprong aan het feit dat de grond waarop de boerderij, galerie en beeldentuin staan vroeger de bodem was van de Zuiderzee. De Wieringermeerpolder is in 1930 drooggelegd.
Tot voor enkele jaren geleden waren in Galerie ‘Op de Zeebodem’ iedere zomer grote exposities te zien van, door de jaren heen, tientallen bekende en minder bekende kunstenaars. Tijdens ‘Top in de kop’ zijn werken te zien van Jan Grooteman zelf. In de beeldentuin en in de galerie kunt u sculpturen bewonderen van brons, keramiek, hout en metaal.
Tijdens ‘Top in de kop’ bent u van harte welkom om op uw gemak van dit alles te genieten. Buiten deze dagen bent u welkom op afspraak.

  • Wanneer: 16 en 17 juli 2017
  • Contact: 0227-601694
  • Adres: Schelpenbolweg 5, 1774 NE Slootdorp
  • Open: elk Top-weekend
  • Entree: gratis 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.