Twee nieuwe leden cliëntenraad participatiewet benoemd


ANNA PAULOWNA – Het college heeft op 4 juli twee nieuwe leden voor de cliëntenraad participatie benoemd. Het zijn de heer Van Huizen uit Anna Paulowna en mevrouw Van Nuland uit Hippolytushoef. De cliëntenraad behartigt de belangen van inwoners die een uitkering ontvangen van de gemeente Hollands Kroon (Participatiewet, IOAW, IOAZ en bijzondere bijstand). Zij geven gevraagd en ongevraagd advies aan het college.

Ervaringsdeskundigen

De cliëntenraad bestaat uit inwoners die een uitkering hebben of een laag inkomen. Zij zijn ervaringsdeskundigen en weten hoe het is om van een laag inkomen rond te komen.
Bent u geïnteresseerd? Heeft u opmerkingen en/of wilt u zich aanmelden als lid, neem dan contact op met Hadewey Paarlberg, voorzitter (tel. 0227-823115) of stuur een e-mail naar: clientenraadparticipatiewet@gmail.com.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs