Tweede Acon-autocross St. Maarten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

SINT MAARTEN – Traditioneel vindt het tweede ACON-treffen van het seizoen plaats op eerste pinksterdag. Op het vernieuwde circuit aan de Breelandsweg in Sint Maartens worden zondag 15 mei om 11.30 uur de motoren gestart voor het vervolg van de 2016-agenda.
De organisatie heeft inmiddels de openingsrace op de gerenoveerde baan geëvalueerd. Ondanks een aantal onvolkomenheden dat aan de crossbijeenkomst kleefde – onder andere hobbelige bochten en de soppige toegang naar het rijderskwartier – was men bijzonder tevreden. De publieke belangstelling en de hoeveelheid deelnemers waren boven verwachting, gelet op de ronduit slechte weersomstandigheden met harde koude wind en regen.
Jammer genoeg kon wegens de winkracht het grote beeldscherm niet volledig worden benut. De inklink van de nieuwe baan verloopt inmiddels voorspoedig en de huidige droge periode zorgt voor aanzienlijk betere omstandigheden.
De entree bedraagt € 8,- voor volwassenen en de jeugd tot twaalf jaar betaalt € 2,-. Parkeren en het programmaboekje zijn gratis.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category