2°C | Amsterdam

Tweede Acon-autocross St. Maarten

SINT MAARTEN – Traditioneel vindt het tweede ACON-treffen van het seizoen plaats op eerste pinksterdag. Op het vernieuwde circuit aan de Breelandsweg in Sint Maartens worden zondag 15 mei om 11.30 uur de motoren gestart voor het vervolg van de 2016-agenda.
De organisatie heeft inmiddels de openingsrace op de gerenoveerde baan geëvalueerd. Ondanks een aantal onvolkomenheden dat aan de crossbijeenkomst kleefde – onder andere hobbelige bochten en de soppige toegang naar het rijderskwartier – was men bijzonder tevreden. De publieke belangstelling en de hoeveelheid deelnemers waren boven verwachting, gelet op de ronduit slechte weersomstandigheden met harde koude wind en regen.
Jammer genoeg kon wegens de winkracht het grote beeldscherm niet volledig worden benut. De inklink van de nieuwe baan verloopt inmiddels voorspoedig en de huidige droge periode zorgt voor aanzienlijk betere omstandigheden.
De entree bedraagt € 8,- voor volwassenen en de jeugd tot twaalf jaar betaalt € 2,-. Parkeren en het programmaboekje zijn gratis.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.