2°C | Amsterdam

Van gouden ringen voor dames, tot armbandjes voor heren

INGEZONDEN MEDEDELING – Veel mensen zijn elke dag toch wel even met hun uiterlijk bezig. Mensen willen graag goed voor de dag komen en doen hun best er leuk uit te zien. Dat kun je doen door leuke kleuren te dragen, naar de kapper te gaan en ook door sieraden te dragen. Vind jij het ook zo leuk om sieraden te dragen? Dat kunnen wij goed begrijpen! Sieraden kunnen je outfit echt helemaal af maken. De laatste jaren zijn sieraden dan ook eigenlijk uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van je outfit! Denk bijvoorbeeld aan een mooie zilveren of gouden ring, een prachtige ketting of een hippe armband. In dit artikel lees je meer over de meerwaarde van sieraden & ontdek je wat de nieuwste trends zijn op het gebied van sieraden!

Zilveren en gouden ringen

Het leuke van ringen is dat het tegenwoordig niet uitmaakt hoeveel ringen je draagt. Eigenlijk is het motto: hoe meer is beter! Het is helemaal in om verschillende ringen te dragen om elke vinger. Daarbij staat het erg leuk om af te wisselen met de grootte van de ringen. Combineer bijvoorbeeld een subtiele gouden ring, met een wat dikkere ring in het zilver. Dit geeft een mooi en speels effect! Ringen zijn een echte must have. Gelukkig zijn er ook ontzettend veel verschillende ringen te koop, dus zo is er voor ieder wat wil! Of je nu van zilveren of gouden ringen houdt, of van groot of klein: er is volop keuze. Maar de echte trend voor komende zomer is toch wel de grote en opvallende ringen. Dit betreft ringen die behoorlijk opvallen en die meteen in het oog springen. Probeer het maar eens uit: wanneer je een grote ring draagt, zul je merken dat je hier vrijwel direct een complimentje over ontvangt van anderen! Je kunt denken aan grote ringen met edelstenen, maar ook aan ringen met details en figuren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wat meer bescheiden ring. Denk bijvoorbeeld aan de minimalistische ring: dat zijn ringen zonder al te veel poespas. Deze ringen staan overigens erg leuk in combinatie met een ring die juist wat meer opvalt. Door de combinatie houd je de balans!

Kettingen

Ook kettingen zijn erg geliefd onder de dames. Het is tegenwoordig helemaal in de mode om verschillende kettingen tegelijkertijd te dragen. Juist de combinatie van lange en kortere kettingen kan een ontzettend leuk effect geven. Ook is het leuk om zowel goud als zilver te dragen. Vroeger hielden we het liever bij 1 kleur sieraad, maar tegenwoordig geldt dat niet meer! Wissel dus af met kleuren en modellen en lengtes: je kunt bijvoorbeeld denken aan de combinatie van een choker, met een langere ketting. Een choker is een ketting die vrij strak om de nek wordt gedragen. Er zijn verschillende kleuren en materialen wat betreft de choker: je hebt ze bijvoorbeeld in kant, maar ook in suède en leer. Daarnaast kun je de choker goed combineren met bijvoorbeeld diamanten en parels. Een andere soort ketting die helemaal in is, is de schakelketting. Deze ketting is opgebouwd uit kleine schakeltjes, die met elkaar zijn verbonden. Het zijn eigenlijk rondjes of vierkantjes die in elkaar zijn gehaakt en met elkaar worden afgewisseld. Deze ketting is goed te combineren met andere kettingen, bijvoorbeeld met een parelketting. Een parelketting is goed te zien om de nek, en is dus altijd te zien wanneer een vrouw deze om heeft. De parels vallen daarbij best op, dus het is eigenlijk een hele speciale ketting. Zoals je kunt lezen zijn er dus verschillende soorten kettingen en geldt dat combineren helemaal in is!

Armbanden

Tegenwoordig geldt met sieraden: more is more! Hoe meer, hoe beter dus! Dus naast die zilveren en gouden ringen, en die verschillende kettingen, kun je ook losgaan wat betreft armbandjes! Er zijn veel verschillende armbanden die je kunt dragen. Ook hier kun je kiezen voor een minimalistische armband: een sieraad zonder al te veel poeha. Het kan erg mooi staan om bijvoorbeeld verschillende minimalistische armbanden naast elkaar te dragen, maar je kunt een minimalistische armband ook heel goed combineren met bijvoorbeeld juist wat opvallende armbanden. Op die manier zorg je voor een speels effect! Verder zijn kralen armbanden ook helemaal in tegenwoordig. De naam zegt het al: dit zijn armbandjes met kralen. Zeker in de zomer is het leuk om deze soort armbanden te dragen, of om hiermee af te wisselen naast je gewone armband. Kralen armbanden zijn ook nog eens elastisch, en hierdoor zijn ze heel gemakkelijk om te dragen! Je kunt deze armbanden helemaal speciaal maken door er een bedeltje aan te hangen. Hierdoor geef je een persoonlijke touch aan je armband, zeker als je bijvoorbeeld een bedel aan je armband hangt met je eigen initiaal. Hoe leuk! En je denkt misschien dat alleen vrouwen sieraden dragen, maar niks is minder waar! Ook voor mannen is er voldoende aanbod wat betreft sieraden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig mannen-horloge, of een mooie ring, maar tegenwoordig is ook bij bannen de armbanden steeds populairder aan het worden. Een armband voor mannen komt steeds meer in de mode. Hierin heb je ook steeds meer verschillende soorten. Er bestaan bijvoorbeeld leren schakelarmbanden voor mannen, of stalen schakelarmbanden voor mannen. Maar er zijn ook armbanden voor mannen met kralen. Er is dus alsnog ook voor mannen veel keuze om cadeau te doen als het gaat om sieraden.

Sieraden cadeau doen: ketting, oorbel, of zilveren of gouden ketting

Je weet zelf vast goed hoe leuk het is om verschillende sieraden te kunnen dragen. Maar het is ook erg leuk om zo’n mooi sieraad cadeau te doen! Een sieraad is een tastbaar object, dus degene aan wie je het sieraad geeft, zal daardoor altijd aan jou denken. Hoe leuk is dat! Er zijn verschillende zaken waar je op kunt letten wanneer je iemand een sieraad cadeau wil doen, te beginnen met de kleur van het sieraad. Ga je voor goud of ga je voor zilver? Als je dit lastig vindt, let dan eens op de kleur van het haar en van de kleding van degene aan wie je het cadeau wil geven. Meestal is het namelijk zo dat gouden sieraden het best staan bij mensen met bruin of rood haar. Zilveren sieraden passen beter bij iemand die blond haar heeft of grijs haar. Ook de kleur van kleding kan bepalend zijn. Wanneer iemand bijvoorbeeld veel blauw draagt, past zilver daar over het algemeen goed bij. Een gouden sieraad staat dan weer mooi wanneer iemand veel rood draagt. Veel succes!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.